Navigatie
Algemene voorwaarden Rosebelle:

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht bij Rosebelle. Zowel voor artikelen gekocht via de webwinkel als voor artikelen gekocht bij zogenoemde homesales, braderieën en dergelijken. Rosebelle heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden, de prijzen en de inhoud van haar website (winkel) te wijzigen. Rosebelle is niet verantwoordelijk voor typ-en/of zetfouten, evenals programmer-of programmafouten op haar website of gedrukte documentatie.

2. Rosebelle ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen beheer.

3. De overeenkomst komt tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van het winkelmandje. U gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

4. Bestellingen kunnen voor verzending per mail geannuleerd worden. Bij betaling met iDeal dienen klanten er rekening mee te houden dat artikelen kort na ontvangst van de betaling al verzonden kunnen zijn. In alle gevallen blijft het recht om de koop binnen veertien dagen te ontbinden (zie punt 5).

5. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie door Rosebelle. Rosebelle mag bestellingen weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Rosebelle dit gemotiveerd, met de reden waarom, aan de Klant mee binnen 15 werkdagen na ontvangst van de bestelling middels een e-mail.

6. De koper heeft een bedenktijd van veertien dagen na ontvangst. Binnen deze termijn dient Rosebelle op de hoogte gebracht te worden van het retour. Daarna dienen retouren binnen 7 dagen bij Rosebelle binnen te zijn. Rosebelle zal na retourontvangst van de artikelen het aankoopbedrag terugstorten. Verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van koper. Indien een retourzending niet aankomt is Rosebelle niet verantwoordelijk. Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Indien oorbellen verzegeld zijn, kunnen ze uitsluitend in de originele verzegelde verpakking teruggestuurd worden.

7. Alle genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% btw. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Aan verkeerde prijsinformatie of reclame uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

9. Verzendkosten bedragen drie euro ongeacht de grootte van de bestelling. Voor bestellingen vanaf vijfenzeventig euro worden geen verzendkosten berekend. Er vindt geen verzending plaats naar het buitenland, behalve naar België.

10. Betaling kan geschieden via IDeal.

11. Levering van de artikelen vindt zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de betaling.

12. Op alle producten wordt een garantie gegeven van 2 maanden. Product of productiefouten worden binnen deze periode kosteloos hersteld door Rosebelle. Mochten kapotte onderdelen niet meer bestelbaar zijn, dan wordt door Rosebelle in overleg met de klant een passende oplossing gezocht.

13. Uitgesloten van garantie zijn defecten door slijtage, onoordeelkundig gebruik, onzorgvuldig gebruik (bijv. laten vallen van de oorbellen), en verkleuring van gold en silver-plate onderdelen (de klant dient voorzichtig om te gaan met bijv. haarlak en de oorbellen niet in aanraking te laten komen met water en parfum). Tevens zijn uitgesloten van garantie defecten onstaan door gebruik voor doeleinden waarvoor de producten niet bedoeld zijn. Zulks ter beoordeling van Rosebelle.

14. Rosebelle is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook. Vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de oorbellen.

15. Persoonlijke gegevens van klanten van Rosebelle zullen niet aan derden verstrekt worden.

16. Rosebelle is gevestigd te Haarlem. KvK nummer: 63824132.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Welkom bij Rosebelle, de webshop voor jouw perfecte paar oorbellen.

Leef je uit in de online shop en ontdek ons op social media.

Happy shopping!

#rosebelles

© 2015 - 2018 rosebelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel